Om oss

Om oss

Vår målsetting er å være en engasjert, kompetent og tilgjengelig samarbeidspartner.

Gjennom vårt revisjonsarbeid får vi inngående kjennskap til kundenes virksomhet. Denne kunnskap ønsker vi å benytte til å gi råd og veiledning innenfor tillatte rammer.

Alle kunder er viktige for oss – store som små. Mindre kunder skal alltid få like god oppfølging som de store hos oss.

Alle våre ansatte har høyere økonomisk utdannelse. De fleste av våre ansatte er statsautoriserte revisorer med lang og allsidig erfaring. Vi har også tilgang til en fagavdeling med høy kompetanse innen skatt, avgifter og regnskap gjennom vårt medlemskap i Den Norske Revisorforening.

Bjørgvin Revisjon AS er lokalt eid og styrt. Det betyr at vi kan ta beslutninger vi mener tjener våre lokale kunder på best mulig måte. Vi behøver ikke ta hensyn til andre kjedekontorers behov i deres spesielle markeder.

  Har du spørsmål?

  Legg igjen kontaktinformasjonen din, så kommer vi tilbake til deg – helt uforpliktende, selvsagt.
  Revisjon

  Revisjon av årsregnskap er vårt spesialfelt. Vi sikrer kvaliteten på den årlige, lovpålagte rapporteringen og leverer et regnskap du kan ha tillit til.

  Rådgivning

  Vi tilbyr rådgivningstjenester til virksomheter som ønsker bistand innen skatt og avgift eller selskapsrettslige forhold.

  Bistand

  Bjørgvin Revisjon tilbyr bistand med årsregnskap og ligningspapirer. Vi hjelper bedrifter med teknisk utarbeidelse av årsoppgjør og årsregnskap.

  Øvrige tjenester

  I tillegg til revisjon av årsregnskap, bistand og rådgivning kan Bjørgvin Revisjon tilby en rekke andre tjenester innen revisorfaget.

  Ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat!

  Telefon: 55 20 99 99