Revisjon

Revisjon

Revisjon av årsregnskap er vårt spesialfelt. 

Vi sikrer kvaliteten på den årlige, lovpålagte rapporteringen, slik at du får en uavhengig og grundig revisjonsberetning som investorer, myndigheter og andre kan benytte seg av. Vi vil bidra til å skape økt tillit og troverdighet til din virksomhet med et regnskap som kan brukes som beslutningsgrunnlag, og som møter alle formelle krav.

Det er viktig at eksterne brukere kan stole på innholdet i årsregnskapet, som revisor arbeider vi selvstendig og uavhengig – våre autoriserte og registrerte revisorer sørger for kvalitet i alle ledd av rapporteringen.

  Har du spørsmål?

  Legg igjen kontaktinformasjonen din, så kommer vi tilbake til deg – helt uforpliktende, selvsagt.
  Revisjon

  Revisjon av årsregnskap er vårt spesialfelt. Vi sikrer kvaliteten på den årlige, lovpålagte rapporteringen og leverer et regnskap du kan ha tillit til.

  Rådgivning

  Vi tilbyr rådgivningstjenester til virksomheter som ønsker bistand innen skatt og avgift eller selskapsrettslige forhold.

  Bistand

  Bjørgvin Revisjon tilbyr bistand med årsregnskap og ligningspapirer. Vi hjelper bedrifter med teknisk utarbeidelse av årsoppgjør og årsregnskap.

  Øvrige tjenester

  I tillegg til revisjon av årsregnskap, bistand og rådgivning kan Bjørgvin Revisjon tilby en rekke andre tjenester innen revisorfaget.

  Ring oss for en hyggelig og uforpliktende prat!

  Telefon: 55 20 99 99